05. november 2024

Komplet linje til produktion af 3.000 kanelsnurrer hos Bæch's Conditori

National og international tilstedeværelse
3000 kanelsnurrer/time
3000 kanelsnurrer/time

Sortiment til alle anledninger

I mere end 140 år har Bæchs Conditori ved Mariager Fjord forsødet danskernes tilværelse med de fineste konditorkager og desserter. Bæchs tilbyder et spændende sortiment - frisk fra frost - til alle anledninger.

I tæt samarbejde med MULTIVAC har Bæchs Conditori fået designet og installeret en komplet linje til produktion af kanelsnurrer. De friskbagte snurrer fryses ned og sælges både nationalt og internationalt.

Progressa Bread

Komplet linje

”Linjen omfatter således udstyr fra melet hældes i Ferneto æltekarret, dejen kører gennem wienerbrødslinje fra FRITSCH og spiralrasker fra Technopool til de færdigbagte snurrer kommer ud af I62 Sveba Dahlen ovnene,” fortæller Area Sales Manager Søren Lund Nørgaard.

”Vi værdsætter det tætte samarbejde med kunderne og den værdi, vi kan skabe i fællesskab. Det har vi også oplevet i samarbejdet med tekniker Jan Tubbert fra Bæchs Conditori.”

Har du brug for hjælp til valg af maskine?

Kontakt Ole og få en uforpligtende snak om dine behov

Søren Lund Nørgaard
Søren Lund Nørgaard
Area Sales Manager, Industri
Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet

...ellers læs flere artikler her under


Tryk enter eller esc for at afslutte søgning