Hos de danske håndværksbagere arbejder man dagligt med at kombinere tradition og innovation for at skabe unikke smagsoplevelser. Samtidig er fokus også på effektiv produktion.
”I den proces kan vores Sandoré fylde- og doseringsudstyr være en vigtig brik,” fortæller Søren Lund Nørgaard. ”Maskinen kan understøtte en ensartet produktion af f.eks. træstammer, hvor alt foregår i én arbejdsgang. Først formes marcipanen i maskinen og efterfølgende ekstruderes trøffelmassen i. På samme måde kan der produceres gammeldags fastelavnsboller. ”
Fleksibel og let at bruge
Fleksibel og let at bruge
Med de udskiftelige formværktøjer til Sandoré er det hurtigt og nemt at skifte mellem forskellige typer bagværk. Uanset om du vil lave fyldte kager, små tærter eller andre specialiteter, tilpasser maskinen sig dine behov og gør arbejdet både nemt og effektivt.
Har du brug for hjælp til valg af maskine?
Kontakt Søren og få en uforpligtende snak om dine behov